TILBYGNING OG RENOVERING

Vi udfører alle former for tilbygninger og renoveringsopgaver for alle vores kunder. Vi har især stor erfaring og ekspertise inden for tømrerarbejde på fredede og bevaringsværdige bygninger, heriblandt på mange af Skagens smukke sommerhuse, karakteristiske helårshuse og ældre bindingsværker.

TILBYGNINGER AF ENHVER ART
Hos Snedkerfirmaet Villy Jørgensen Skagen ApS er der ingen begrænsninger i forhold til tilbygninger, hvad enten man ønsker sig et ekstra anneks, en ny garage, en udvidelse af soveværelset eller udnyttelse af tagetagen.

Vi lægger vægt på at levere et stykke kvalitetsarbejde, både hvad angår udførsel, materialevalg og pris. Vi sørger også for, at resultatet harmonerer med resten af ejendommens æstetik og med dine ønsker og forventninger til tilbygningen.

TOTALRENOVERINGER
Vi tilbyder alle former for renoveringer, uanset om det gælder en enkel renovering af opholdsstuen eller en totalrenovering af et helt hus.
Med vores ekspertise og erfaring inden for renoveringer kan vi byde ind med gode råd og vejledning til den mest optimale renovering, så ejendommen bliver fremtidssikret og energivenlig. Vi ved også, hvilke elementer der er vigtige at bevare og hvilken stil, der skal overholdes, når det kommer til ældre huse.

Trænger facaden til en kærlig hånd, klarer vi også en facaderenovering.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Handler det om et større projekt, kan vi påtage os hovedentreprisen for hele renoveringen eller tilbygningen således, at du ikke skal have flere bolde i luften på én gang.

Husk også, at du kan trække meget af din regning fra i skat. Klik i menuen oppe til højre og læs mere.

Ønsker du en professionel renovering eller en ekstra tilbygning, så kontakt os på telefon 98 44 38 55 og få et uforpligtende tilbud.

Tilbygning af Jakobs´s Cafe og bar i Skagen

Drachmanns hus

Gårdhusene i Skagen

Pier 1

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 98 44 38 55 eller send os en email på thomas@skagen-snedker.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.


Har du brug for os til dit næste projekt?