TAGRENOVERING

Tagrenovering kan have stor betydning for dit tags levetid og for hele husets indeklima.

Snedkerfirmaet Villy Jørgensen Skagen ApS har gennem årene specialiseret sig i tagrenovering af enhver art og foretager både mindre reparationer på taget samt udskiftning af gammelt tag til nyt.

VI UDFØRER BLANDT ANDET:

  • Reparation og renovering
  • Nyt tag
  • Kvistearbejde
  • Ny tagkonstruktion
  • Udnyttelse af tagetage
  • Tagtjek

For os er ingen opgaver for store eller små, og vi arbejder både med tegltag, tagpap, eternit og betontegl, ligesom vi har stor erfaring og ekspertise inden for tagrenovering på Skagenhusene, hvor teglene er muret ned i taget.

VI SØRGER FOR DET HELE
Med en renovering af det gamle tag eller lægning af et helt nyt tag sørger vi også for en efterisolering af taget, således varmen bliver i huset. Det hjælper Ikke blot på varme-regningen, men forbedrer også indeklimaet i boligen.

I forbindelse med en tagrenovering sørger vi for det hele fra start til slut. Vi sørger for at pille det gamle tag ned, sørger for stilladser og eventuelle presenninger, og så sørger vi selvfølgelig også for at rydde op igen, så du ikke skal tænke på noget som helst.

FÅ EN PROFESSIONEL VURDERING AF DIT TAG
Trænger dit tag til en kærlig hånd? Lad os komme ud og besigtige taget og give vores professionelle vurdering af det og vurdere, hvilken form for renovering der er brug for. Vi udfører altid et professionelt arbejde, hvor kvalitet og grundighed er nøgleordene.

Kontakt os på telefon 98 44 38 55 og få et uforpligtende tilbud.

Husk også, at du kan trække din regning fra i skat! Læs mere i menuen oppe til højre.

Hus i banker kvarteret fra 1976

Hus i banker kvarteret fra 1976

Skagen hus fra 1934

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 98 44 38 55 eller send os en email på thomas@skagen-snedker.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.


Har du brug for os til dit næste projekt?