NYBYGNING

Hos Snedkerfirmaet Villy Jørgensen Skagen ApS udfører vi alle former for nybyggeri for såvel private kunder som erhvervskunder. Vi opfører både villaer, produktionshaller, kontorbygninger, sommerhuse og mange andre former for nybyggeri.

VI TAGER OS AF ALT FRA START TIL SLUT
Vi påtager os gerne hovedentreprisen for byggeriet og kan stå for alt fra den første skitse, til du står med nøglen til det færdige resultat. Ved at lade os stå for hovedentreprisen er du sikret et byggeri, hvor du ikke selv skal stå for noget, hvor du kun skal holde styr på én regning og hvor vi tager os af al kontakt med samarbejdspartnere og andre underentreprenører, så du kun har én kontaktperson under hele byggeprocessen.

NYBYGNING I HØJ KVALITET TIL DEN RETTE TID OG PRIS
Med vores mangeårige erfaring og ekspertise inden for nybyggeri er du garanteret et kvalitetsarbejde, der bliver udført og afleveret til den rette tid.

Vi lægger stor vægt på at levere et resultat, der lever op til dine forventninger, og som vi kan stå inde for med vores faglige stolthed. Derfor går vi heller aldrig på kompromis med kvaliteten og grundigheden, og vi kræser for hver enkel detalje.

Sammen med dig ønsker vi at finde den helt rigtige løsning, der matcher dine ønsker og behov. Derfor bygger vi også i alle materialer, og hos os er det kun fantasien, der sætter grænser.

Har du brug for at komme godt i gang med gode råd og vejledning til dit nybyggeri, eller har du spørgsmål til en konkret opgave, så kontakt os på telefon 98 44 38 55 – Vi giver altid et uforpligtende tilbud!

Hyggelig pejseudhus

Nyt sommerhus Doktorstien

Flagbakkevej 11

Skagen Bogtrykkeri

Nyt Værksted på I.P Thomsensvej 6

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 98 44 38 55 eller send os en email på thomas@skagen-snedker.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.


Har du brug for os til dit næste projekt?