KØKKEN & INVENTAR

Hos Snedkerfirmaet Villy Jørgensen Skagen ApS udfører vi alle former for inventar for såvel private kunder som erhvervskunder. Vi udføre både special bygget skabe, reoler og køkkener lige efter kundens ønsker og behov eller vi levere og montere køkkener og inventar fra alle de kendte køkkenfirmaer.

Vi lægger stor vægt på at levere et resultat, der lever op til dine forventninger, og som vi kan stå inde for med vores faglige stolthed. Derfor går vi heller aldrig på kompromis med kvaliteten og grundigheden, og vi kræser for hver enkel detalje.Sammen med dig ønsker vi at finde den helt rigtige løsning, der matcher dine ønsker og behov. Derfor bygger vi også i alle materialer, og hos os er det kun fantasien, der sætter grænser.

Har du brug for at komme godt i gang med gode råd og vejledning til dit køkken eller bad, eller har du spørgsmål til en konkret opgave, så kontakt os på telefon 98 44 38 55 – Vi giver altid et uforpligtende tilbud!

Køkken/bad med forrammer & låger m. fyldninger.

Fremstilling af låger i specialmål

Fra skab til lille smart tekøkken

Bogreol indbygget i skunkvæg

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 98 44 38 55 eller send os en email på thomas@skagen-snedker.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.


Har du brug for os til dit næste projekt?